Croatia Capital

Begeleiding bij aankoop
We bieden u alle begeleiding tijdens het aankoopproces van objecten in Kroatië. We staan ook na de overdracht van de woning voor u klaar als u vragen hebt.

Begeleiding bij aankoop

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in Kroatië? Heeft u uw droomhuis nog gevonden in ons woningaanbod of bij een andere verkoper? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar met jarenlange ervaring en kennis om u te begeleiden.

We informeren u over het wonen in Kroatië en hoe emigreren daarin in zijn werk gaat. Tijdens de eerste bezichtiging doet u dit zelf. Bij interesse plannen we een tweede bezichtiging waarbij wij met u meegaan. We bespreken de woning en nemen daarover de onderhandelingen op ons. 

Als twijfel bestaat aan de bouwtechnische staat, voert een architect een technische keuring uit. Verder bekijken we uitgebreid het koopcontract met u om ervoor te zorgen dat alle aspecten van de aankoop duidelijk zijn en dat uw belangen worden beschermd.

Tijdens de overdracht gaan we samen mee, opname van de meterstanden, inspectie van het huis, en daarna naar de overheidsinstantie voor inschrijving, zodat er een volledige begeleiding is van A tot Z. We begeleiden u ook bij het verkrijgen van de juiste vergunningen en papierwerk, zodat u zich zorgeloos kunt vestigen in uw nieuwe woning.

Naast onze begeleiding bij het aankoopproces, helpen wij u ook bij het zoeken naar een hypotheek. We kunnen u hierbij de beste opties bieden en u helpen om de juiste keuzes te maken. Ook kunnen wij u adviseren over de meest geschikte verzekeringen en andere financiële producten om uw nieuwe woning te beschermen.

Verder helpen wij u graag bij het regelen van de verhuizing naar uw nieuwe woning. We kunnen u hierbij voorzien van de juiste tips en informatie waarmee u deze verhuizing soepel kunt laten verlopen.

Cathedral in walled city of Dubrovnik, Croatia

Klaar om te beleggen?

Wilt u niet langer wachten of wilt u meer informatie over het beleggen in één of meerdere appartementen in Kroatië? Wij staan voor u klaar om u direct op weg te helpen en al uw vragen te beantwoorden!