Croatia Capital

CroatiaCapital op handelsmissie naar Kroatië en Slovenie

CroatiaCapital op handelsmissie naar Kroatië en Slovenie

Building Energy management ( BEM)

CroatiaCapital houd zich mede bezig met BEM in Kroatië .
Wij doen zelf onderzoek en proberen partners te vinden waar wij mee kunnen samenwerken . Ons doel is BEM gerelateerde gebouwen te ontwikkelen voor onze investeerders .
BEM is heden en zeker de toekomst .
Dat is de reden dat wij mee gaan met de Handelsmissie naar Kroatië en Slovenie . ( nog evenveel naam invullen )

WAAROM en wat is BEM

Building Energy Management verwijst naar het proces van het beheren en controleren van het energieverbruik in gebouwen om efficiëntie te verbeteren, kosten te verlagen en duurzaamheid te bevorderen. Het omvat het gebruik van technologieën, systemen en strategieën om het energieverbruik te bewaken, te regelen en te optimaliseren, waardoor zowel financiële besparingen als milieuvoordelen worden bereikt.

Dit omvat onder andere:

1. *Monitoring en Analyse:* Het verzamelen van gegevens over energieverbruik, apparatuurprestaties en andere relevante parameters om inzicht te krijgen in het energiegebruik van het gebouw.

2. *Regeling en Controle:* Het implementeren van geautomatiseerde systemen om verlichting, verwarming, koeling en andere systemen aan te sturen op basis van tijdschema’s, bezettingsniveaus en vooraf ingestelde instellingen.

3. *Optimalisatie:* Het identificeren van kansen voor energiebesparing door het aanpassen van apparatuurinstellingen, het identificeren van inefficiënties en het implementeren van verbeteringen.

4. *Rapportage en Bewaking:* Het genereren van rapporten en dashboards om de prestaties van het energiebeheer te volgen en te communiceren met belanghebbenden.

5. *Integratie van Duurzame Technologieën:* Het integreren van hernieuwbare energiebronnen, energieopslag en andere groene technologieën om het gebouw duurzamer te maken.

Building Energy Management speelt een cruciale rol in het verminderen van energieverspilling, het verbeteren van de energie-efficiëntie en het bijdragen aan een groenere en duurzamere toekomst.

Vragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Klaar om te beleggen?

Wilt u niet langer wachten of wilt u meer informatie over het beleggen in één of meerdere appartementen in Kroatië? Wij staan voor u klaar om u direct op weg te helpen en al uw vragen te beantwoorden!