Croatia Capital

De prijzen van de appartementen in Velika Gorica rijzen de pan uit

De prijzen van de appartementen in Velika Gorica rijzen de pan uit

De stad Velika Gorica, de zesde stad per inwonertal in Kroatië, trekt tegenwoordig steeds meer mensen aan. De nabijheid van Zagreb, de hoofdstad van Kroatië, en toch de mogelijkheid van een rustig gezinsleven maken het één van de meest gewenste plaatsen om te wonen.

Dit potentieel werd door veel investeerders onderkend en als gevolg daarvan verrijzen er tal van nieuwe gebouwen.

Een vierkante meter van een appartement in een nieuw gebouw nadert de grens van 2.500 euro (wanneer rekening wordt gehouden met de verplichte aankoop van een parkeerplaats en een berging). Nog geen anderhalf jaar geleden varieerde de prijs van appartementen in nieuwe gebouwen in Velika Gorica van 1.700 tot 1.850 euro per vierkante meter (zonder berging en parkeerplaats), en een jaar eerder was dat nog 200 tot 300 euro minder. Vandaag lijken deze bedragen lang geleden.

Vrijkomende bouwgrond in Velika Gorica is gewild als droog goud en en het lijkt erop dat de prijzen van appartementen nog meer zullen stijgen.

Klaar om te beleggen?

Wilt u niet langer wachten of wilt u meer informatie over het beleggen in één of meerdere appartementen in Kroatië? Wij staan voor u klaar om u direct op weg te helpen en al uw vragen te beantwoorden!