Croatia Capital

Golfresort aan de kust in Dalmatië

grondontwikkeling
INVESTERINGSRONDE GESLOTEN | Grondontwikkeling. Bestemmingsplanwijziging van landbouwgrond naar een golfresort met onroerend goed en hotel, direct aan het water bij Sibenik.

Project

Masterplan ontwikkeling en bestemmingsplan wijziging, inclusief water- omgevings- en milieustudies waarmee een concessie is verworven. Het project is verkocht aan een projectontwikkelaar inclusief nieuwe bestemming, concessie en masterplan.

Locatie

De kavel ligt tussen de kustweg en een binnenzee, die met grote jachten bereikbaar is. Direct nabij het historische dorp Skradin wat bekend staat als luxe jachthaven en uitvalbasis voor het ‘Nationaal Park Krka Watervallen’. De binnenzee wordt gevoed vanuit de Krka rivier waardoor voldoende zoet oppervlaktewater beschikbaar is voor bewatering van de golfbanen. 

Rol van Croatia Capital

Eén van de partners begeleidde de aankoop, investeerders werving, het onderzoekstraject, onderhandelingen met de locale overheid en met ministerie waarop eerste toestemming voor bestemmingsplanwijziging verkregen werd. Daarna was hij betrokken als adviseur gedurende het gehele project.

Meer informatie over dit object ontvangen?