Croatia Capital

Het kroatisch "eiland van de liefde" is te koop!

Het kroatisch "eiland van de liefde" is te koop!

 

Een van de meest herkenbare foto’s van Kroatië, een foto die ontelbare keren de wereld is rondgegaan, is die waarop het eiland Galešnjak in het Pašman-kanaal te zien is, vanuit de lucht. Het eiland van de liefde, zoals het wordt genoemd vanwege de herkenbare hartvorm, staat dezer dagen in het middelpunt van de belangstelling omdat de eigenaars een deel, of liever gezegd een kwart van het eiland verkopen. Dertigduizend vierkante meter wordt verkocht voor een ongelofelijke 10 miljoen euro.

In de advertentie staat – tussen Turnje en het eiland Pašman is een deel van het eiland Srce te koop, ongeveer 3 hectare of ongeveer 25 procent van het eiland. Hoe de verkoop van een stukje hart in de praktijk zal verlopen, en wie zelfs 10 miljoen euro voor dat stukje hart wil betalen, valt nog te bezien.

De burgemeester van de gemeente Pašman zegt dat het eiland alleen kadastraal aan hen toebehoort. Het is privébezit van verschillende families uit Pašman. Hij heeft besloten een deel van de vier verbonden eenheden te verkopen. Het is landbouwgrond en volgens het ruimtelijk plan van de gemeente mag er niets op gebouwd worden.

lees meer op: https://www.poslovni.hr/hrvatska/prodaje-se-dio-otoka-ljubavi-ali-cijena-je-paprena-4373244

Foto: Filip Brala/PIXSELL

Klaar om te beleggen?

Wilt u niet langer wachten of wilt u meer informatie over het beleggen in één of meerdere appartementen in Kroatië? Wij staan voor u klaar om u direct op weg te helpen en al uw vragen te beantwoorden!