Croatia Capital

Ontwikkeling van 18 luxe apartementen direct aan zee

Ontwikkeling & onroerend goed verkoop
INVESTEERDERS GEZOCHT | Ontwikkeling- en verkoop van 18 luxe appartementen direct aan zee gelegen, met eigen strandje voor de deur. Ten zuiden van Split.

Project

Ontwikkeling, bouw en verkoop van 3 blokjes met elk 6 luxe appartementen á 100m2 met grote terassen. Door de helling van de kavel hebben alle appartementen zicht op zee en het eiland Brac in de verte. Een privé trap leidt naar een eigen strandje aan zee.

Locatie

Marušići is een dorp 14km ten zuiden van Omiš, 30km ten zuiden van Split en 18 km ten noorden van Makarska. Het ligt aan de voet van de de Dinarische bergrug en geheel aan zee. Omiš en Makarska zijn populaire bestemmingen en hebben beiden een historische stadskern. Alle dorpen rondom Split vormen momenteel, samen met Dubrovnik, de beste locatie voor tweede huizen in Kroatië.

Microlocatie

Net ten zuiden van Split loopt de panoramische kustweg Magistrala op veel plekken vlak langs het water, waardoor het meeste aanbod aan woningen bóven die weg ligt. Deze locatie ligt wél direct aan zee, een zeer gewilde positie. Kavels direct aan zee worden steeds zeldzamer in Europa, en steeds gewilder. De directe kuststrook is in Kroatië per definitie publiek terrein en is formeel toegankelijk voor het publiek. Dit kiezelstrand is echter alleen door de bewoners van deze kavel te bereiken. Dit biedt dus privacy: de ultieme luxe.

De zee voor de deur is zeer rustig, omdat golfslag door het grote eiland Brac gebroken wordt. Er is een kiezelstrandje direct voor de kavel.

De rol van Croatia Capital

Croatia Capital bestuurt de BV die de grond aankoopt en het opstal bouwt ontwikkelt het vastgoed op deze kavel en draagt zorg voor verkoop- en oplevering aan de eindgebruiker.

Locatie

Meer informatie over dit object ontvangen?