Croatia Capital

Goedlopend verhuurobject direct aan zee

koop en verhuur + waardevermeerdering
KOPER GEZOCHT | Belegging in een zeer goed verhurend appartementengebouw (Een 9.3 bij Booking.com) direct aan zee op de kaap Punta Planka.

  • Eerste lijn aan zee
  • Op de punt van een kaap
  • Momenteel gebruikt als zomer appartementen verhuur
  • Goede staat, relatief nieuwe bouw
  • Geen weg tussen villa en zee
  • Zeezicht vanaf ieder appartement
  • Eigen terras aan zee
 
Dit is een unieke locatie met zijn eigen exclusieve toegang tot de Middellandse Zee. De villa, gelegen op een schiereiland ten zuiden van Rogoznica, biedt een adembenemend uitzicht op een baai met kristalhelder water. De villa is een exclusief object aan de kust, omdat er geen weg tussen huis en zee ligt en er een eigen toegang tot het water is. Dit is een zeldzame vondst en een waardevol bezit. De villa wordt momenteel, net als veel andere objecten aan de kust van Kroatië, gebruikt voor zomerappartementen verhuur, waarbij gasten kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan appartementen:
 
2-persoons studio appartement
2-persoons studio appartement
2-persoons 2-kamer appartement
4-persoons 3-kamer appartement
6-persoons 4-kamer appartement
10-persoons master appartement van 200m2

 

Locatie

De locatie van de villa is in het dorpje Ražanj, dat deel uitmaakt van een serie baaien en kapen tussen Rogoznica en Trogir. Het gebied is een van de beste locaties aan de kust, omdat het ver weg ligt van de drukke kustweg die in dit deel van Kroatië meer het binnenland doorkruist. Het gebied heeft een paar drukkere baaien met 1 of 2 restaurantjes en een paar zeer rustige. De villa Punta Planka ligt aan een baai waar voornamelijk residentiële zomervilla’s staan. Een supermarktje is ongeveer 15 minuten lopen, maar Rogoznica ligt op 15 minuten rijden. Rogoznica is een bekende plaats in Kroatië met veel goede restaurants, de Frapa-jachthaven en winkels.

Een eerstelijns villa aan zee zal altijd waardevol blijven. De koper kan een goedlopende verhuur overnemen (Punta Planka heeft bijvoorbeeld op Agoda een score van 9,5 “Exceptional” en op Booking.com een score van 9,3 “Fantastisch”) of het huis intern verbouwen tot een ruime villa met veel slaapkamers. Beide opties maken dit object een bijzondere vondst met veel verhuurmogelijkheden in Kroatië.

Overig

De villa beschikt over een grote parkeerplaats, een ruim terras met een open grill en een privéterras direct aan zee, bereikbaar via een pad door de rotsen. Er zijn terrassen op elke verdieping en een dakterras van waaruit u een prachtig uitzicht heeft over de hele kaap.

meer info over Villa Punta Planka? Vul het formulier in.

Meer informatie over dit object ontvangen?